Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Γερεουδάκης: “Χρειαζόμαστε τέσσερις νίκες”

Στην μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Γυναικών ρίχνεται σήμερα στο Εϊλάτ του Ισραήλ η Εθνική ομάδα με πρώτο αντίπαλο στις 18.15 την Ισλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του προκειμένου να μπουν οι βάσεις για μια καλή πορεία στη διοργάνωση.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών Γιάννης Γερουδάκης αναφέρθηκε για τον όμιλο που θα είναι η ομάδα, αλλά και για τους στόχους της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πέσει σε ένα δύσκολο όμιλο με δυνατές ομάδες όπως η Γερμανία, Τσεχία, Ουκρανία Σλοβακία και Ισλανδία. Θέλουμε να κάνουμε τέσσερις νίκες για να διεκδικήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου κάτι το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να μπούμε δυνατά στο κυνήγι της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Εχουμε πολλές απουσίες σαν ομάδα, όμως είναι πολύ θετικό που είναι μαζί μας η Φασούλα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Σχετικά την αναμέτρηση της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ισλανδία τόνισε: «Είναι σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση. Η Ισλανδία διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Κάθε παιχνίδι για μας είναι διαφορετικό και με αυτή τη φιλοσοφία κατεβαίνουμε στους αγώνες. Απέναντι στην Ισλανδία δεν θα πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί είναι μια επικίνδυνη ομάδα».

Τέλος ο Γιάννης Γερεουδάκης μίλησε και για την απουσία της Θεοδώρου: «Δυστυχώς η Θεοδώρου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Ισραήλ λόγω αρρώστιας που της παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και η ομάδα της εύχεται ταχεία ανάρρωση».