Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Νεανίδων: Ηρόδοτος – Πελασγός 60-39

Την πρώτη του νίκη στο Πανελλήνιο Νεανίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι σημείωσε ο Ηρόδοτος καθώς επικράτησε με 60-39 του Πελασγού.

Δεκάλεπτα: 15-12, 28-23, 45-31, 60-39

Διαιτητές: Πετανίδου, Χατζηχαρίσης

Ηρόδοτος (Δεδελετάκη): Μπαλαμούτσου 3(1), Μαυράκη 6, Γιαλαμά 9(1), Μανουκάκη, Βασίλογλου, Βερίγου, Μαλιαράκη 10, Λογοθέτη 13, Νίχλου 14(4), Γαλανάκη 5.  

Πελασγός (Τσατσούλης): Χρανιώτη 2, Παναγιώτου 8(1), Αριδά, Αγγελοπούλου 3, Δημάδη, Παπαγγελή 4, Τσιντώνη 3, Σεφέρου 6, Σταβαράκη 2, Μιχολιά 5(1), Καντέλη 6.

 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Πανελλήνιο Νεανίδων εδώ

 

Μαρία Δεδελετάκη: Δεν ήρθαμε εδώ για τουρισμό

Η προπονήτρια του Ηρόδοτου, Μαρία Δεδελετάκη, μετά τη νίκη επί του Πελασγού δήλωσε τα εξής: «Για εμάς το παιχνίδι «κλειδί» ήταν αυτό με τον Άρη, το οποίο και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ο στόχος μας ήταν να καταλάβουμε την τρίτη ή την τέταρτη θέση. Αύριο θα διεκδικήσουμε την τέταρτη θέση, γεγονός που μας ικανοποιεί. Σίγουρα δεν διαθέτουμε το βάθος του πάγκου που έχουν οι ομάδες της Αθήνας, ωστόσο εμείς εδώ δεν ήρθαμε για τουρισμό. Ο Ηρόδοτος είναι ένα ιστορικό σωματείο και η φιλοσοφία μας είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και ακόμα και όταν χάνουμε να μην γίνεται αυτό με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά και προσπάθεια στην Κρήτη έτσι ώστε η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική».