Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Νεανίδων: Αρης – Απόλλων Πτολεμαΐδας 70-46

Δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά οι νεανίδες του Αρη επικράτησαν με 70-46 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και εξασφάλισαν ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Τσοτύλι.

Δεκάλεπτα: 24-7, 37-23, 60-35, 70-46

Διαιτητές: Ελευθεριάδης, Δημάδης

Αρης (Κουλακιώτης, Ξενίδης): Τσινέκε Ε.17(1) , Τσινέκε Κ. 13(3), Αβρονιδάκη 2, Σικαλίδου 8(1), Γκρίτζαλη 6, Γιαννουσίου 11, Θωμόγλου, Νιγδέλη, Βαντσιούρη 2, Ουζούνη, Μπουντούκα 9, Κυριακοπούλου 2. 

Απόλλων Πτολεμαΐδας (Καψάλης): Δημητριάδου, Κοτσαϊτση 4, Τσιανάκα Α. 4(1), Τρυφωνίδου, Τσιανάκα Ε. 8, Κουρτίδου 4, Δανιηλίδου 11(1), Χαϊντάρη 5, Αντωνίου, Γρηγοριάδου 10.

 

Βαγγέλης Κουλακιώτης: Θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση

Ο Βαγγέλης Κουλακιώτης μετά από τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα δήλωσε τα εξής: «Μετά και τη σημερινή νίκη θα διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς για εμάς είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Πρωτέα, κάτι που μας στερεί το δικαίωμα να παλέψουμε για την πρωτιά. Σίγουρα θα θέλαμε να φτάσουμε στην πρώτη θέση, όμως έτσι είναι το μπάσκετ και αυτό δεν αλλάζει. Πλέον θα τα δώσουμε όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως οι αθλήτριές μας είχαν καλή απόδοση στο συγκεκριμένο τουρνουά».