Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Νέων Γυναικών: Αρχίζει η προετοιμασία

Η Εθνική Νέων Γυναικών αρχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας το οποίο θα διεξαχθεί 8-16 Ιουλίου στο Εϊλάτ του Ισραήλ.

Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για τα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 16.30. Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί είναι:

Μαριλένα Γεροστεργίου (Ηρακλής), Βάγια Καρακούλα (Ηρακλής), Τατιανή Τζιότζιου (Ηρακλής), Γαρυφαλλιά-Παρασκευή Ντάνου (Αμύντας), Μαρία Κατσαμούρη (Άρης Θ.), Άννα Μαρία Στεφάνου (Εσπερίδες), Βιντσιλαίου Στυλιανή (ΓΣ Καλυβίων), Βιντσιλαίου Αγγελική (ΓΣ Καλυβίων), Κυριακή Δημητριάδου (Ολυμπιακός Βόλου), Ευγενία Κολλάτου (Πρωτέας Β.), Ζαφειρένια Καρλάφτη (Πρωτέας Β.), Παρασκευή-Αναστασία Τσουκαλά (Άμιλλα Τρίπολης), Μαρία Δανδουλάκη (Σπόρτιγκ), Ευαγγελία Τζουγκράκη (Μελίσσια).

Προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών είναι ο Γιάννης Γερεουδάκης. Συνεργάτης του θα είναι στον πάγκο ο Θανάσης Θωμόπουλος.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Εθνική Νέων Γυναικών θα δώσει φιλικούς αγώνες στο Ταργκοβίστε με τη Ρουμανία (26-27/6) και στην Αθήνα με την Αγγλία (4-5/7).