Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

MILKO 3X3: Οι 400 της Καλαμάτας!

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ο καιρός έγινε αρωγός της προσπάθειας, ενώ η Καλαμάτα ήταν το τέλειο σκηνικό για το τουρνουά MILKO 3X3!

Συνολικά 400 παιδιά (384 αγόρια και 16 κορίτσια) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβαλαν αμέτρητα καλάθια ακολουθώντας το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος (Γυμνάσιο) και ο Γιώργος Τασόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο) ήταν οι νικητές στο διαγωνισμό για τις ελεύθερες βολές, ενώ ο Νικόλας Αλεξόπουλος (Δημοτικό) και ο Νικήτας Δημόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο) νίκησαν στον διαγωνισμό τριών πόντων.

Σημαντική ήταν η βοήθεια για την διεξαγωγή του τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο πρόεδρος της Ένωσης και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Γιάννης Κουτραφούρης, απένειμε αναμνηστικό στον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, που παραχώρησε το χώρο της εκδήλωσης, Ανδρέα Καραγιάννη. Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι Χρήστος Δαμουρας (Γενικός Γραμματέας), Σπύρος Ηλιόπουλος (πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων), Νίκος Γαλανάκης, Αντώνης Ρούσσος και Βασίλης Σταθάκης (Μέλη επιτροπής Πρωταθλημάτων) και ο Κωνσταντίνος Κουμανάκος. Επίσης, ο αντιπρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευστάθιος Σταματόπουλος, ο πρόεδρος του σωματείου ΣΠΟΚ «Ο ΕΥΚΛΗΣ» Παναγιώτης Κουτρούλης, ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Καλαμάτας 1980 Βασίλης Κοσμόπουλος,ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, μέλος ΚΕΔ/ΕΟΚ και ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, αναπληρωματικό μέλος ΔΣ ΕΟΚ και μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το MILKO 3X3 έγινε με τη σημαντική βοήθεια της GSA, της Spalding και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σας περιμένουμε κι εσάς σε ένα από τα επόμενα τουρνουά! Πίστεψέ το!