Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

3Χ3: Σε Λετονία και Ουγγαρία οι Εθνικές Ομάδες U18

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο U18 3Χ3 θα φιλοξενηθεί στην Ουγγαρία (Ντέμπρετσεν,1-3/9) και το πρώτο βήμα είναι οι προκριματικοί που θα διεξαχθούν στο Τσολνόκ (Ουγγαρία) και στη Ρίγα (Λετονία) στις 5 και 6 Αυγούστου 2017.

Παρούσα θα είναι και η Ελλάδα με τη συμμετοχή της Εθνικών Ομάδων Εφήβων και Νεανίδων.

Η Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί στη Ρίγα και μαζί της θα βρίσκονται οι: Ρουμανία, Ουκρανία, Πολωνία, Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ρωσία, Ισπανία, Ανδόρρα, Λετονία, Λευκορωσία, Σερβία, Ιρλανδία και Ουαλία. Άλλες 12 Εθνικές Ομάδες Εφήβων θα αγωνιστούν στο Τσολνόκ.

Η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί στο Τσολνόκ και μαζί της θα βρίσκονται οι: Ουγγαρία, Γαλλία, Τσεχία, Ιταλία, Ανδόρρα, Εσθονία, Σλοβακία, Πολωνία, Βέλγιο, Ισραήλ, Σλοβενία και Ουαλία. Άλλες 12 Εθνικές Ομάδες Νεανίδων θα αγωνιστούν στη Ρίγα.

Την πρόκριση για την τελική φάση θα πάρουν οι 12 καλύτερες ομάδες Εφήβων και οι 12 καλύτερες Νεανίδων. Και στις δύο περιπτώσεις μία θέση ανήκει στην οικοδέσποινα της τελικής φάσης Ουγγαρία. Έτσι, την πρόκριση θα πάρουν στην κατηγορία των Εφήβων οι πρώτες έξι από τη Ρίγα και οι πέντε πρώτες από το Τσολνόκ, ενώ το αντίστροφο θα γίνει στην κατηγορία των Νεανίδων.