Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Γ. Βλασσόπουλος: «Συγκέντρωση και στα 40 λεπτά»

Το τέταρτο δεκάλεπτο στοίχισε σήμερα στην Εθνική Εφήβων απέναντι στη Γερμανία (70-85), αλλά αύριο έχει μία ακόμη ευκαιρία με συνδυασμό αποτελεσμάτων να πάρει την πρόκριση στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Σαμψούντα.

Αυτές τις πιθανότητες θα διεκδικήσει η ελληνική ομάδα, όπως τονίζει μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος:

«Πιστεύω πως για τρία δεκάλεπτα πήγαμε πραγματικά πολύ καλά και υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαμε να χτίσουμε και μεγαλύτερη διαφορά, να έχουμε ξεφύγει. Αλλά η ομάδα έδειξε πως μπορούσε να πάρει το παιχνίδι. Στο τελευταίο  δεκάλεπτο η απόδοσή μας δεν ήταν ανάλογη. Υπήρχε κούραση, είχαμε κάποιες κακές επιλογγές σε επίθεση και άμυνα και αυτά έδωσαν τη δυνατότητα στη Γερμανία που είναι πολύ καλή ομάδα και έχει βλέψεις για το χρυσό να εκμεταλλευτεί αυτές τις αδυναμίες μας και να πάρει αυτή με τη σειρά της μια διαφορά. Η νίκη της Φινλανδίας επί της Τουρκίας σήμερα, μας δίνει ακόμη μια ευκαιρία, με την προϋπόθεση πως η Γερμανία θα νικήσει την Τουρκία αύριο. Κι εμείς τη Φινλανδία φυσικά. Η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί και στους δύο αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα, αρκεί να έχουμε συγκέντρωση και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Και πιστεύω πως τα παιδιά θα έχουν την κατάλληλη ψυχολογία και να προσπαθήσουν, γιατί θέλουν η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη φάση».