Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της συνέχειας της απεργίας της ΠΝΟ, oι αγώνες ΓΣ Εργοτέλης– ΑΟ Ιωνικός Ν., για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος) και Άρης ΓΝΟ Ν.– Πανναξιακός ΑΟΝ, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (1ος Όμιλος) αναβάλλονται και θα ορισθούν εκ νέου μέσα στις επόμενες μέρες.

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ – ΑΕ Λάρισας, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 11/12/2016 και ώρα 17.00, στο Κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια).

Για τον ίδιο λόγο και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΕ Σαντορίνης– ΓΝΟ Άρης Ν., για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 11/12/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.30, στο κλειστό γυμναστήριο Θήρας.