Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

MILKO 3X3: Μπάσκετ και με… βροχή

Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τον άστατο καιρό, πάνω από 200 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ και χάρηκαν το παιχνίδι στο Ναύπλιο με το τουρνουά MILKO 3X3 που φιλοξενήθηκε εκεί το Σαββατοκύριακο.

Συνολικά 216 παιδιά (200 αγόρια, 16 κορίτσια) ακολούθησαν το μότο του Milko «πίστεψέ το» και πέρασαν το διήμερό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Βασίλης Παγούνης (Δημοτικό) και Ηρακλής Τζάνος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη πήραν ο Βαγγέλης Ηλιάδης (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Αυγουστόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Το «παρών» έδωσαν δύο παίκτες του Αρκαδικού, διεθνείς με τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών στη Ρόδο το 2009 και ο Δημήτρης Κουρέπης, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Εφήβων. Τσακαλέρης και Κουρέπης έκαναν τους διαγωνισμούς ελεύθερων βολών και τριών πόντων και μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά.

Σημαντική ήταν η βοήθεια από τα αθλητικά σωματεία Οίακας και Δόξα. Τις απονομές έκαναν ο Γιώργος Καχριμάνης (Αντιδήμαρχος), ο Κώστας Ρέππας (πρόεδρος Οίακα) και ο Μιχάλης Καζάς (μέλος Οίακα).

Το επόμενο ραντεβού για όσους… διψούν για μπάσκετ έχει δοθεί για επόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/10) στην Πύλο, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. Το τουρνουά MILKO σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου άθλημα. Ψηλά το κεφάλι και σας περιμένουμε στη δική σας γειτονιά, με τους δικούς σας φίλους!

*Φωτογραφίες από το τουρνουά στο Ναύπλιο, μπορείτε να βρείτε εδώ

https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=920345431428844

*Μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στα επόμενα τουρνουά εδώ https://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm