Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

MILKO 3X3: Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ σε Ν. Σμύρνη και Σκύδρα

Μπάσκετ, πολύ παιχνίδι και πολλά δώρα έδωσαν χρώμα στο Σαββατοκύριακο πολλών παιδιών χάρη στο τουρνουά MILKO 3X3. Το διπλό ραντεβού είχε δοθεί αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη και στη Σκύδρα.

Σχεδόν 800 παιδιά ακολούθησαν το μότο του Milko«πίστεψέ το» και πέρασαν το διήμερό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε έναMILKOτουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στη Νέα Σμύρνη πήραν μέρος 604 παιδιά (588 αγόρια, 16 κορίτσια). Τη νίκη στο διαγωνισμό τριών πόντων πήραν ο Γιώργος Κανελλόπουλος (Δημοτικό) και ο Άγγελος Ταμβάκης (Γυμνάσιο), ενώ από τη γραμμή της φιλανθρωπίας πιο εύστοχοι αναδείχθηκαν ο Αλέξανδρος Φτιάρας (Δημοτικό) και ο Νικηφόρος Ελευθεριάδης (Γυμνάσιο) Το «παρών» έδωσαν, απομένοντας και τα δώρα τους στους νικητές οι Σταύρος Τζουλάκης (Δήμαρχος), Ιωάννα Καριοφύλλη (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού), Παντελής Καλογρίδης (ΓΓ Δήμου), Δήμητρα Νάνου (Αντιδήμαρχος Νομικών), Γιάννης Μακρής (Αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ), Γιώργος Φραγκιαδάκης (Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Αττικής), Ευστράτιος Αλετράς (Γραμματέας Συνδέσμου Διαιτητών) και η Σοφία Κλιγκοπούλου που είναι πρώτη σε συμμετοχές στην Εθνική Γυναικών (210).

Αντίστοιχα, στη Σκύδρα πήραν μέρος 168 παιδιά (120 αγόρια, 48 κορίτσια). Ο νικητής στις ελεύθερες βολές ήταν ο Πρόδρομος Σαμπίδης, ενώ στα σουτ τριών πόντων ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Κοντά στα παιδιά βρέθηκαν ο πρόεδρος του Σκυδραϊκού, Μιχάλης Χαραλαμπίδης και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Παλάσκας.

Περιμένουμε όσους διψούν για μπάσκετ και το επόμενο Σαββατοκύριακο (1-2/10) στο Άργος και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Το τουρνουά MILKO σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου άθλημα. Ψηλά το κεφάλι και σας περιμένουμε στη δική σας γειτονιά, με τους δικούς σας φίλους!

*Φωτογραφίες από το τουρνουά της Σκύδρας, μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=904686579661396

*Φωτογραφίες από το τουρνουά στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=903865959743458

*Μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στα επόμενα τουρνουά εδώ https://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm