Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Το 2ο Διεθνές Basketball Cup U15 αγοριών στον Κολινδρό

Στον Κολινδρό θα χτυπήσει και φέτος η «καρδιά» του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ, καθώς το διάστημα 21 – 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Διεθνές Basketball Cup U15 αγοριών, με συμμετοχές από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι αθλητές που συμμετέχουν από τη χώρα μας είναι γεννημένοι το 2001, 2002 και είναι οι εξής:  

Γενικός Τεχνικός Υπεύθυνος είναι ο Κώστας Πολίτης και συντονιστής ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γιαννόπουλος.

Προπονητές του τουρνουά είναι οι Γεώργιος Δήμος (ομοσπονδιακός), Θεόδωρος  Αστεριάδης (ομοσπονδιακός), Ιωάννης Κασσιμίδης (ΕΚΑΣΚΕΜ) και Ιωάννης Μπιζάνης (ΕΚΑΣΘ).

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε τους αθλητές,  που ανήκουν στις Ενώσεις σας, για τη συμμετοχή στο τουρνουά  και για τις μετακινήσεις τους.

Οι αθλητές των Ενώσεων της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ,, ΕΣΚΑΗ  ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα αναχωρήσουν με το πούλμαν της Ομοσπονδίας στις 21/08/2016, ώρα 09:30 από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (ΟΑΚΑ, Κηφισίας 37, Μαρούσι).

Οι αθλητές των Ενώσεων ΕΚΑΣΘ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα πρέπει να βρίσκονται έξω από το Καυτατζόγλειο Στάδιο,από όπου θα αναχωρήσει το δεύτερο πούλμαν με προορισμό τον Κολινδρό,και ώρα 16.00, στις 21/08/2016..

Oι  αθλητές  της  ΕΣΚΑΒΔΕ της ΕΚΑΣΔΥΜ και  της  ΕΣΚΑΣΕ, θα  μετακινηθούν  κατόπιν συνεννοήσεως  με το  Γραφείο  Αναπτυξιακού.

Οι αθλητές της ΕΚΑΣΚΕΜ θα μετακινηθούν προς Κολινδρό με δική τους ευθύνη.

Ο αθλητής της ΕΚΑΣΚ θα μεταβεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη.

Η επιστροφή θα γίνει στις 26/08/2016 κατά τον ίδιο τρόπο.