Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

U20: Καπούλας: «Η Ελλάδα θα ήταν φαβορί και στην Α’ Κατηγορία»

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 είναι η Μεγάλη Βρετανία που έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και αύριο αναμετράται με την Ελλάδα.

Στον πάγκο της βρίσκεται ο Έλληνας Ανδρέας Καπούλας που μιλάει για τον αυριανό, ιδιαίτερο αγώνα γι’ αυτόν, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική εθνική ομάδα θα ήταν φαβορί για την πρωτιά και στην Α’ Κατηγορία.

Σχετικά με την ως τώρα πορεία της Μεγάλης Βρετανίας ανέφερε: «Ξέραμε ότι είχαμε καλά παιχνίδια και ανεβάζαμε ρυθμούς σε κάθε αγώνα. Ξεκινήσαμε με Αλβανία, μετά Ιρλανδία, Κόσοβο, τώρα Ολλανδία και θέλαμε να είμαστε σε αυτή τη θέση πηγαίνοντας στην αναμέτρηση με την Ελλάδα. Οι παίκτες μου έχουν παίξει πολύ σκληρά, μαθαίνουμε κάθε μέρα, γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα και βρίσκουμε ρυθμό. Οι βοηθοί προπονητές έχουν κάνει καλή δουλειά στο σκάουτινγκ και δουλεύουμε μαζί  για ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη σκληρή δουλειά που κάνουν».

Ο Ανδρέας Καπούλας μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ελληνική εθνική ομάδα. «Η Ελλάδα είναι πάρα πολλή καλή ομάδα. Θα ήταν φαβορί όχι μόνο για την Β’ Κατηγορία, αλλά και στην Α’ Κατηγορία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά για μας είναι σημαντικό που έχουμε προκριθεί στην οκτάδα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά, θέλουμε να παίξουμε με τις καλύτερες ομάδες. Θα αναμετρηθούμε για να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα, καθώς είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε σκληρά πάλι αύριο και θα δούμε στο τέλος του παιχνιδιού που θα είμαστε».

Τέλος για το πώς αισθάνεται ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή να παίζεις στην Ελλάδα, αλλά η συγκέντρωσή μου πρέπει να είναι στην ομάδα μου, στα παιδιά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δουλειά στο γήπεδο.  Να παίζεις στην Ελλάδα είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα και εύχομαι τα καλύτερα στην ελληνική εθνική ομάδα, αλλά πρέπει να είμαι με τη Μεγάλη Βρετανία».