Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

U20: Εντυπωσιακή τελετή έναρξης στη Χαλκίδα

Το καλύτερο “ορεκτικό” για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που αρχίζει την Παρασκευή αποτέλεσε η εντυπωσιακή τελετή έναρξης που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην παραλία της Χαλκίδας.
 
Παρουσία όλων των αποστολών, του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και μεταξύ άλλων του δημάρχου Χαλκίδας Χρήστου Παγώνη, του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, καθώς ο ΕΟΤ (http://www.visitgreece.gr/ )στηρίζει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας, οι διοργανωτές πρόσφεραν ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα που παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου.
 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε εντυπωσιακές χορογραφίες, ιστορικές αναφορές και παραδοσιακή μουσική, καθώς επίσης γυμναστικές επιδείξεις, προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής και συγχρονισμένης κολύμβησης, όπως επίσης πολλά βεγγαλικά και μια τεράστια μεταλλική μπάλα του μπάσκετ που τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα στη θάλασσα. Στους αρχηγούς των ομάδων και των αποστολών προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα και όλοι οι αθλητές έδειχναν να απολαμβάνουν την όμορφη γιορτή, λίγες ώρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης. 
                                                                             http://www.visitgreece.gr/