Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Κορασίδων: Απονομές – Τελετή λήξης

Με την παρέλαση και παράταξη των ομάδων στο παρκέ άρχισε η τελετή λήξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ.

Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο  Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και τον Ενταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη τις οποίες παρέλαβαν οι εκπρόσωποί τους από τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Αριστείδη Γολέμη.

Πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη με την απονομή να κάνει το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών της ΕΟΚ, Φανή Καρατζά.

Οι προπονητές ψήφισαν ως πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης την Ισμήνη Πράπα του Παναθηναϊκού, με το έπαθλο να παραδίδει το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Παναγιώτης Βαφειάδης.

Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης συμπεριελήφθησαν επίσης, εκτός από την Πράμα και οι Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη, Μαριλένα Λανταβού του Εσπέρου Πάτρας, Σύνθια Εζέτζα-Τσινάσα του Παναθηναϊκού και Αναστασία Καραμπάτσου του Πρωτέα Βούλας. Τα αναμνηστικά στις αθλήτριες παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος.

Στην έκτη ομάδα της βαθμολογίας, τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας τα αναμνηστικά παρέδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογένης, στον πέμπτο Εργοτέλη το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Παναγιώτης Βαφειάδης, ενώ στον τέταρτο Εσπερο Πάτρας  ο ταμίας και πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ Άρης Γραμμενίδης.

Τα μετάλλια στον τρίτο ΠΑΟΚ απένειμε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής, ενώ στον δεύτερο Πρωτέα Βούλας το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ, Ευγενία Φραγκούλη.

Τέλος στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης.