Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Κορασίδων: Απόλλων Πτολεμαϊδας-Εργοτέλης 47-64

Την πρώτη τους νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι κορασίδες του Εργοτέλη που επιβλήθηκαν του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με  64-47.

Δεκάλεπτα: 21-8, 28-24, 42-42, 47-64

Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ορφανός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Παπαδημητρίου-Τσιακμάκη): Δημητριάδου, Κοτζαϊτση 4, Καραφουλίδου 2, Τρυφωνίδου 11(2), Κουρτίδου 9(1), Σιδέρη, Χαϊντάρι 20(2), Αντωνίου, Γρηγοριάδου 1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 24(4), Γιαλιαδάκη 2, Βάβαλη, Ξενάκη 4, Αποστολοπούλου, Γιαννουλάκη Σ., Κριμίλη 26(5), Γιαννουλάκη 2, Μαρτιμιανάκη 2, Θωμά 2, Μέτα 2.

Ο προπονητής του Εργοτέλη Παντελής Χατζηδάκης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Ενώ ξεκινήσαμε καλά και δείχναμε συγκεντρωμένοι, στη συνέχεια ο αντίπαλος, πιθανόν και με την ζώνη που έπαιζε, μας έβγαλε έξω από το ρυθμό μας. Δεχθήκαμε και κάποια αδικαιολόγητα τρίποντα με αποτέλεσμα να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Προς το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι με σωστές άμυνες και μειώσαμε τη διαφορά. Αυτό μας βοήθησε να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία στην τρίτη περίοδο. Ήμασταν πιο δυνατοί στην άμυνα και στην επίθεση βρήκαμε καλό ρυθμό τον οποίο και κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Ο αντίπαλός μας ήταν πολύ δυνατός σήμερα και του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά πάνω από όλα τα συγχαρητήρια είναι για τα δικά μας παιδιά που παρά το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση και να φθάσουν σήμερα δίκαια στη νίκη».