Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Νεανίδων: Άρχισε η προετοιμασία

Την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει 23-31 Ιουλίου στη Βοσνία Ερζεγοβίνη ξεκίνησε σήμερα η Εθνική Νεανίδων στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Το «παρών» έδωσαν οι αθλήτριες που έχουν κληθεί και με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γερεουδάκης είπε χαρακτηριστικά. «Έχουμε καλέσει 15 αθλήτριες που παρακολουθήσαμε όλη τη χρονιά.  Θεωρούμε ότι αν μείνουν υγιείς, ενσωματωθούν στα δεδομένα και ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καθημερινών αγώνων η πορεία μας θα είναι πολύ καλή. Ο πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε τον όμιλο και να έχουμε μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό».

Από την πλευρά της Ευγενία Κολλάτου πρόσθεσε. «Καταρχήν εύχομαι όλα τα κορίτσια να είμαστε υγιείς και να κάνουμε μια καλή προετοιμασία. Έχουμε θέσει ως στόχο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Με αρκετά από τα κορίτσια γνωριζόμαστε καλά, θέλουμε να δέσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα σαν ομάδα για να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παρκέ».