Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Κορασίδων: Απόλλων Πτ. – Έσπερος ΑΟΠΑ 26-53

Στον τελευταίο αγώνα της πρώτης μέρας του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων ο Έσπερος ΑΟΠΑ επικράτησε με 53-26 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

Δεκάλεπτα: 3-16, 9-24, 18-41, 26-53

Διαιτητές: Λόρτος-Ορφανός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Παπαδημητρίου): Δημητριάδου, Κοτζαϊτση 1, Καραφουλίδου, Τρυφωνίδου 6(2), Δανιηλίδου 2, Κουρτίδου 4(1), Σιδέρη, Χαϊντάρι 1, Κωνσταντινίδου, Αντωνίου 5, Γρηγοριάδου 5, Σιδηροπούλου 2.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου 2, Ψυρρή 14(1), Νάτσκου 8(1), Ράγκου 3(1), Μπαλάση, Τσιακμά 8, Καϊση, Τραγούστη 4, Καλύβα, Γιαννακοπούλου, Αργυροπούλου, Λανταβού 14.

Ο προπονητής του Εσπέρου Πάτρας, Γιάννης Μπαζίνας, δήλωσε  μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν περιμέναμε το παιχνίδι να πάρει αυτή την τροπή. Σίγουρα δεν είναι αυτή η εικόνα του Απόλλωνα που είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλύτερα το άγχος της πρεμιέρας και βρεθήκαμε με περισσότερη συγκέντρωση στο γήπεδο. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με πολύ δυνατές ομάδες. Η αρχή θα γίνει αύριο με τον Πρωτέα που είναι μια από τις διεκδικήτριες της πρωτιάς. Εύχομαι όλες οι παίκτριες να έχουν την υγεία τους και να γίνουν και τις επόμενες μέρες ενδιαφέροντα παιχνίδια όπως σήμερα».