Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

MILKO 3X3: Πάτρα και Δρυμός φιλοξένησαν το μπάσκετ

Πάτρα και Δρυμός φιλοξένησαν το τουρνουά MILKO3Χ3 το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Σχεδόν 500 παιδιά αγκάλισαν το μπάσκετ με τη βοήθεια ακόμη της SPALDINGκαι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην Πάτρα έπαιξαν μπάσκετ και διαγωνίστηκαν 274 παιδιά (258 αγόρια και 16 κορίτσια). Στις ελεύθερες βολές νικητές ήταν ο Πέτρος Ράγκος (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Κοροβέσης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Ο Πέτρος Ράγκος ήταν ένας από τους νικητές και στο διαγωνισμό τριών πόντων, μαζί με τον Αργύρη Κοντογιάννη (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Ανδρέας Αθανασόπουλος (Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού), ο Δημήτρης Ρόζης (Ταμίας ΔΣ ΕΣΚΑΗ και Μέλος Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΟΚ), ο Διονύσης Πλέσσας (Αντιδήμαρχος διοίκησης), ο Τάκης Πετρόπουλος (Σύμβουλος Δημάρχου στον Αθλητισμό), ο Νίκος Βουρνάς (προπονητής), ο Κώστας Καραγκούνης (Μέλος Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων), ο Παναγιώτης Καμίτσος (διαιτητής), η Αθηνά Ζέρβα (πρ. μέλος ΔΣ Απόλλωνα) και ο «Νουρέγεφ» του ελληνικού μπάσκετ και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Πετρόπουλος. Το «παρών» έδωσε και ο ΓΓ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Στο Δρυμό Λαγκαδά πήραν μέρος στο τουρνουά MILKO3X3 176 παιδιά (120 αγόρια, 56 κορίτσια). Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών ήταν ο Μάριος Βλάχος και στο διαγωνισμό τριών πόντων η Βάσω Βλάχου. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Καραστεργίου και ο πρόεδρος της Δόξας Δρυμού, Δημήτρης Σταυρούσης.

Το επόμενο και τελευταίο ραντεβού με τα τουρνουά MILKO3X3 για την Α΄ περίοδο 2016 έχει δοθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/6) στην Αμφίπολη.

*Φωτογραφίες από τα δύο τουρνουά μπορείτε να βρείτε εδώ

Δρυμός: https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=849952931801428

Πάτρα: https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=849152841881437