Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Νεανίδων: Παναθηναϊκός – Ηρόδοτος 63-39

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ηροδότου με 63-39.

Οι πράσινες πήραν από την αρχή διαφορά την οποία κράτησαν ως το τέλος παρά την προσπάθεια του Ηροδότου.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΝΑ Ηρόδοτος 63-39

Διαιτητές: Κοτσιμπός, Κωνσταντινίδου

Δεκάλεπτα: 27-10, 44-18, 58-29, 63-39

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καντζιλιέρης-Αχριμανδρίτης): Κασδαγλή 4, Βελούδη 1, Στούπα 5, Φρίμα 9(1), Καββάδα 2, Παπαγεωργοπούλου 2, Καράντζαλου 9(1), Σελούλη 5, Εζέτζα 9, Πράπα 11, Κακούρη, Τσέτα 6.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλάφτης): Μαλλιαράκη 2, Μαυράκη Α., Μαυράκη Π., Γιαλαμά 8, Σαμπροβαλάκη 2, Βασίλογλου 2, Χριστοφοράκη, Νίχλου 14(4), Βαρελτζή 3, Γαλανάκη 6, Λογοθέτη 2.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιώργος Καντζιλιέρης (προπονητής Παναθηναϊκού):  «Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα στον αγώνα. Ένα καλό στο πρώτο ημίχρονο και κακό στο δεύτερο. Στο πρώτο τρέξαμε στο γήπεδο όπως είχαμε πει, βάλαμε εύκολα καλάθια, κινηθήκαμε σωστά όταν η άμυνα γύρισε σε ζώνη και είχαμε σωστές επιλογές. Στο δεύτερο είχαμε την αντίθετη εικόνα. Παρουσιάσαμε πρόβλημα στην προσωπική άμυνα, κομμάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε, αν θέλουμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Σπύρος Καρλάφτης (Προπονητής Ηροδότου): «Η διαφορά των ομάδων φάνηκε. Ήμασταν πολύ κακοί στο ξεκίνημα και αν ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο με 17 πόντους και κυνηγάει ο Ηρόδοτος είναι να δύσκολο να γυρίσεις το ματς. Έκαναν την προσπάθεια τους τα κορίτσια, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε».