Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

MILKO 3X3: Φιλοξενία σε Άλιμο και Αμπελόκηπους Θ.

Το τουρνουά MILKO3Χ3 έκανε διπλή στάση και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Άλιμος και οι Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης φιλοξένησαν το τουρνουά, τα παιχνίδια με την μπάλα του μπάσκετ και 544 παιδιά με τη βοήθεια πάντα της SPALDING.

Στον Άλιμο έπαιξαν 224 παιδιά (192 αγόρια και 32 κορίτσια). Πιο εύστοχοι στις ελεύθερες βολές αποδείχθηκαν πως ήταν ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος (Δημοτικό) και ο Νίκος Παπαδόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Από τα 6,75 διέπρεψαν ο Θοδωρής Χρυσόπουλος (Δημοτικό) και ο Σάββας Παπαδόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος ΘΟΠΑΑ Στέφανος Διαμαντής και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Αλβανός.

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και στο τουρνουά MILKO3X3 έπαιξαν μπάσκετ 320 παιδιά (272 αγόρια και 48 κορίτσια). Στις ελεύθερες βολές αναδείχθηκε νικητής ο Δημήτρης Πλιόσκας και στα σουτ τριών πόντων ο Ελευθέριος Λιοτόπουλος. Τις απονομές έκαναν οι εκπρόσωποι του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αλέξανδρος Κουσενίδης (Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού), Παύλος Κεσόγλου (Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού) και η Κυριακή Ζωναρέλη (Δημοτική Σύμβουλος).

Σας περιμένουμε να παίξουμε μπάσκετ με το MILKO3X3 και τη βοήθεια πάντα της SPALDINIGτο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαϊου στην Ηράκλεια Σερρών.