Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας– Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣ ΠΑΟΚ

για την 1η αγωνιστική της Γ’ Φάσης – playoffτου Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 09/04/16 αντί ώρας 16.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος».

Για συγκοινωνιακούς λόγους, ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας – Πανιώνιος ΓΣ θα διεξαχθεί στις 10/04/2016 και ώρα 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης.

Για τον ίδιο λόγο και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΕΣ Κάδμος – ΑΟΝΑ Ηρόδοτος για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 10/04/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας.

Επίσης, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΣΚ Ιπποκράτης – Πανναξιακός ΑΟΝ για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 10/04/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 13.30 στο κλειστό γυμναστήριο Κω.

Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του σωματείου ΑΟΝΑ Ηρόδοτος της 10/4/2016 για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΕΣ Κάδμος με σκορ 20 -0.

Mετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΟΑ Χανίων στον αγώνα Έσπερος ΑΟΠΑ – ΟΑ Χανίων της 10/04/2016 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Έσπερος ΑΟΠΑ με σκορ 20 – 0.

Σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και της Α2 Γυναικών τα σωματεία ΑΟΝΑ Ηρόδοτος και ΟΑ Χανίων εκτός από το μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός βαθμού από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2015-16 και ενός βαθμού από το βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016-17 (άρθρο 7).

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στο κλειστό γυμναστήριο, ο αγώνας Κ.Α.Π. – ΑΟ Σπόρτιγκ για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) αντί 10/04/2016 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/04 και ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου.

Λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στο κλειστό γυμναστήριο, ο αγώνας ΓΣ ΑΓ. Παρασκευής – ΑΟ Σπόρτιγκ για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) αντί 10/04/2016 και ώρας 12.00, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/04 και ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου.