Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Φάρος Κερ. – ΑΠΣ Φίλιππος Β. για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 26/03/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου «Π. Νικολαϊδης».

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΠΣ Ευκαρπίας – ΑΜΣ Αίολος Αστακού για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 27/03/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο Ευκαρπίας.

Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟΝΑ Ηρόδοτος στον αγώνα ΑΣΚ Ιπποκράτης – ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, της 27/03/2016 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΣ Ιπποκράτης με σκορ 20 – 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών το Σωματείο ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 (άρθρο 7).

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, ο αγώνας ΑΟ Πολυγύρου – ΑΣ Άργος Ορεστικό για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 27/03/2016 αντί ώρας 16.00 και του γηπέδου Πολυγύρου, θα διεξαχθεί ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αρναίας.