Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Κύπελλο Γυναικών: Δηλώσεις Β’ Ημιτελικού

Ελένη Καπογιάννη (Προπονήτρια Ολυμπιακού): «Δεν θεωρώ ότι είμαστε φαβορί, καθώς δεν έχει σχέση η πορεία μας στο πρωτάθλημα με τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Μπήκαμε σοβαρά στον αγώνα, φτιάξαμε την άμυνά μας μετά το δεύτερο δεκάλεπτο, ανεβήκαμε και αυτό είναι το ατού μας. Ήμασταν σε καλή επιθετική μέρα και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Όσον αφορά στον τελικό ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όλες οι ομάδες του τουρνουά είναι φορμαρισμένες. Ο τελικός είναι διαφορετικό και δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ελπίζω και εύχομαι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Αφροδίτη Κοσμά (Αθλήτρια Ολυμπιακού): «Πιστεύω ότι ήμασταν συγκεντρωμένες και μείναμε στο πλάνο μας. Θέλαμε να αιφνιδιάσουμε και να τρέξουμε τον αντίπαλό μας. Τα καταφέραμε και παράλληλα μπήκαν και κάποια σουτ μας. Πάμε τώρα για τον τελικό, καθώς θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Έχουμε στη διάθεσή μας μια μέρα να προετοιμαστούμε και πιστεύω ότι τελικά θα κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Μαρί Ρόζα Μπόνη (Αθλήτρια Ολυμπιακού):  «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη. Τώρα το μυαλό μας είναι στον τελικό. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά στο αγώνα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας που θα μας δώσει την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού».

Βασίλης Μασλαρινός (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Νομίζω ότι σε τέτοια μέρα που βρέθηκε ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει μόνο το Κύπελλο, αλλά και Ευρωπαϊκό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Όταν βρεθεί σε τέτοια ημέρα ο αντίπαλός σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Στον αγώνα βάλαμε να παίξουν όλα τα κορίτσια και τώρα πάμε για τον μικρό τελικό με στόχο να μπορέσουμε όσο γίνεται καλύτερα».

Σταυρούλα Σπανίδου (Αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Για να κερδίσεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις διάρκεια στο παιχνίδι σου. Εμείς ουσιαστικά ανταποκριθήκαμε για πέντε λεπτά και στην συνέχεια δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Τώρα αναφορικά με τον μικρό τελικό θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη διοργάνωση».