Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Ερωτήσεις – Σενάρια, επί των κανονισμών – ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

1.    Ο Α1 ντριμπλάρει τη μπάλα και σταματά. Κατόπιν, χάνει την ισορροπία του και χωρίς να μετακινήσει το πόδι του πίβοτ αγγίζει το έδαφος με τη μπάλα μία ή δύο φορές ενώ κρατά τη μπάλα με τα δύο χέρια. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.

2.    Ο Α1 ντριμπλάρει τη μπάλα και σταματά. Στη συνέχεια, πετά τη μπάλα από το ένα χέρι στο άλλο χωρίς να μετακινεί το πόδι του πίβοτ. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.

3.    Ο Α1 ξεκινά τη ντρίμπλα του πετώντας τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλό του, η μπάλα αγγίζει τον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν ο Α1 συνεχίζει τη ντρίμπλα του. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση βημάτων και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.

4.    Ο Α1 ξεκινά τη ντρίμπλα του πετώντας τη μπάλα μερικά μέτρα μακριά από αυτόν, η μπάλα αγγίζει τον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν ο Α1 συνεχίζει τη ντρίμπλα του. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.

5.    Ο Α1, ενώ κρατά τη μπάλα, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος. Οι διαιτητές καταλογίζουν παράβαση βημάτων και χορηγούν τη μπάλα στην ομάδα Β, για επαναφορά.