Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΓΣ Κύμης

για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 13/02/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Δ. Βικέλας Μακροχωρίου.

Επίσης, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου στον αγώνα ΓΣ Εργοτέλης – ΓΣ Προμηθέας Χαλ., της 14/02/2016 για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Εργοτέλης με σκορ 20 – 0.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών το Σωματείο ΓΣ Προμηθέας Χαλ. εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 (άρθρο 7).