Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων

-Μετά από έγγραφη παρέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής, ο αγώνας Πανερυθραϊκός ΑΣ – ΓΣ Περιστερίου για την 6η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αντί της 07/11/2015, θα διεξαχθεί στις 18/11/2015 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Σ. Καλαϊτζής», Ερυθραίας.

– Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία και των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Άρης Πετρούπολης – ΑΣΚ Ιπποκράτης για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 08/11/15 αντί ώρας 12.00, θα διεξαχθεί ώρα 12.30.

-Ο αγώνας ΑΟ Παγκρατίου-ΑΕ Δόξα Λευκάδας για την 6η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-2 στις 17.00.

-Λόγω ζωντανής τηλεοπτικής κάλυψης (ΕΡΤ-2), ο αγώνας της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των Σωματείων Γ.Σ. Κύμης – Γ.Σ. Ηρακλής θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/11/2015 και ώρα 15.00.