Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΣΕ Δούκα – ΓΣ Ηρακλής της 17/10/2015 και ώρα 17.00, για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αντί του Αθλητικού Κέντρου ΔΑΙΣ, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Αμαρουσίου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Μαρούσι).

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Πανναξιακός  ΑΟΝ – ΑΟ Τρίτων για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 18/10/15 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου «Δ. Περιστεράκης».

Ο αγώνας που διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, Παναθλητικός  ΑΕΣ – ΑΟ Σερρών για το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών (2ος όμιλος) συνεχίζεται από του χρονικού σημείου που συντελέσθηκε η διακοπή, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (άρθρο 46, παρ. 1) και ορίζεται να διεξαχθεί η συνέχεια του, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο Επταπυργίου.

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΟΑ Χανίων – ΑΟ Σπόρτιγκ για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) της 08/11/2015 αντί ώρας 12.00, θα διεξαχθεί ώρα 11.30 στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδίσου.