Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Εθνική Νεανίδων (U18): “Πέταξε” για Ρουμανία

Η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων (U18) «πέταξε» σήμερα (28 Ιουλίου) για το Βουκουρέστι. Στην πρωτεύουσα της Ρουμανία θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ Κατηγορίας) που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Ιουλίου.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Γιάννης Γερεουδάκης, επέλεξε στην 12άδα τις: Τατιάνη Τζιότζιου, Μαρία Κατσαμούρη, Σταυριανή Βιντζηλαίου, Μαρία Δανδουλάκη, Μαριλένα Γεροστεργίου, Βασιλική Παπαρδέλα, Κυριακή Δημητριάδου, Ευγενία Κολλάτου, Ευαγγελία Τζουγκράκη, Παρασκευή Ντάνου, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Κωνσταντίνα Αρσένογλου.

«Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας.» τόνισε ο κ. Γερεουδάκης και συμπλήρωσε: «Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας παρά τις αντιξοότητες που μας έτυχαν. Σίγουρα ο πρώτο και βασικότερος μας στόχος είναι η επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.»

Η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων , Ευγενία Κολλάτου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε: « Ήρθε το τέλος της προετοιμασίας όπου δουλέψαμε σκληρά  αν και είχαμε αρκετές απουσίες και πολλά προβλήματα . Παρόλα αυτά όλες οι κοπέλες δώσαμε το 100%  του εαυτού μας.» και καταλήγοντας υπογράμμισε: «Πλέον ευελπιστούμε στην Ρουμανία να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Κάτι άλλωστε  που θεωρούμαι ότι μας αξίζει.»