Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Ντόρσεϊ: «Πραγματική ευλογία για μένα»

Όταν στις αρχές Ιουνίου ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενσωματωνόταν στις προπονήσεις της Εθνικής Εφήβων δεν μπορούσε να φανταστεί καν τι θα επακολουθούσε. Όχι απλώς φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο, αλλά έφτασε με την ελληνική ομάδα στην κορυφαία τετράδα του κόσμου και ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. 
 
«Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ την ομοσπονδία και τους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξασφαλίσω την υπηκοότητα και να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση. Ήταν μια πραγματική ευλογία για μένα. Μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, έζησα μια φοβερή εμπειρία και το την απόλαυσα», τόνισε. 
 
«Στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε το μετάλλιο. Σαν ομάδα όμως μεγαλώσαμε στη διάρκεια αυτού του τουρνουά και δουλέψαμε σκληρά», συνέχισε, ενώ για την ατομική του διάκριση είπε: «Είναι τιμή για μένα που με επέλεξαν στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Πραγματικά νιώθω ευλογημένος γι’ αυτή την ευκαιρία. Είμαι σοκαρισμένος, ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, κάτι διαφορετικό για μένα». 
 
Ο ίδιος, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας, εισέπραξαν την αγάπη του κόσμου. «Ο κόσμος ήρθε εδώ και μας στήριξε σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Όλοι τους έβαλαν το χαμόγελο στα πρόσωπά μας».
 
Μετά από όλα αυτά, φυσικά και θέλει να ξαναφορέσει το εθνόσημο. «Όποτε έρθει η ευκαιρία θα επιστρέψω για να ξαναπαίξω με την Εθνική ομάδα, είτε με την ομάδα των Νέων Ανδρών του χρόνου είτε ακόμη κι αργότερα ελπίζω με την Εθνική Ανδρών. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία θα έρθω μετά χαράς για να ξαναφορέσω το εθνόσημο». 
 
Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους: «Θα επιστρέψω σίγουρα και σας ευχαριστώ για όλα».