Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Το στοίχημα του Μπόγρη στα 3Χ3

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τους συμμετέχοντες στα τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, είναι ο Γιώργος Μπόγρης. Μάλιστα, ο 26χρονος σέντερ της Ανδόρας έστειλε ήδη το πρώτο μήνυμα για να… προκαλέσει τους αντιπάλους του.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να πάρω μέρος στα τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ. Επειδή αγαπώ πολύ τη ‘δουλειά’ μου, πάντα με ευχαριστεί να βρίσκομαι με άτομα που έχουν την ίδια αγάπη με εμένα, μικρούς και μεγάλους, ιδιαίτερα, όταν έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί τους, να συζητήσω, να ταξιδέψω και να απολαύσω άκρως μπασκετικά 3ημερα. Εύχομαι να είμαι ένας από τους παίκτες που θα θέλατε να δείτε σε αυτά τα 3Χ3 και το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ, είναι ότι θα σας κερδίσω. Αστειεύομαι φυσικά, το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ λοιπόν, είναι 3ημερα γεμάτα μπάσκετ, που θα απολαύσουμε κάθε στιγμή, ελπίζοντας να εξελιχθούν σε ωραίες αναμνήσεις και για μένα αλλά φυσικά και για σας. Πάντα στο πλευρό του ΠΣΑΚ λοιπόν και τον ευχαριστούμε, που μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε άτομα που έχουν την ίδια αγάπη με εμάς σε όλη την Ελλάδα. Γιατί όπως γνωρίζουμε, στο μπάσκετ δεν υπάρχουν σύνορα, είναι παντού. Ανυπομονώ να σας δω. Καλό καλοκαίρι», δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος θα δώσει το παρών στα τουρνουά της Γλυφάδας και της Αιδηψού.
 
Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος θα βρεθεί στη Γλυφάδα, δήλωσε: «Είναι χαρά για τους επαγγελματίες παίκτες, να έχουν επαφή με νέα παιδιά, τα οποία έχουν την ευκαιρία το καλοκαίρι, να μπουν στο δρόμο του μπάσκετ. Τα τουρνουά αυτά, αποτελούν μία σημαντική προώθηση του αθλήματος και θεωρούμε, ότι βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι, για τις νέες γενιές, να έρθουν στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ που αγαπάμε και τρεφόμαστε από αυτό. Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε νέους φιλάθλους και γιατί όχι και τους νέους αστέρες».
 
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html