Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Ειδικά Πρωταθλήματα Ανόδου

Σας ενημερώνουμε ότι το Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία Ανδρών (2ος Όμιλος) θα διεξαχθούν στις 24 – 28/06/2015.

Οι αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, Όμιλος Νότου, θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ (Παγκράτι). Οι αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών, Όμιλος Βορρά, θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς (Θεσσαλονίκη).

Οι αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία στον 2ο Όμιλο θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΣΠΕΡΟΥ (Καλλιθέα).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην ΕΟΚ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29/05/2015.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Τρίτη 2/06/2015 από ώρα 13.00 για μεν τον όμιλο του Νότου του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών και του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών στα γραφεία της ΕΟΚ (Κηφισίας 37, Μαρούσι, ΟΑΚΑ), για δε τον όμιλο του Βορρά του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών στα Γραφεία της EOK στη Θεσσαλονίκη.