Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Παπαμακάριος: «Σας περιμένουμε όλους στα 3×3»

Οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για τη διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3, που αυτό το καλοκαίρι, θα γίνουν σε 4 πόλεις.
 
Στο Ηράκλειο Κρήτης (13 & 14 Ιουνίου), τη Γλυφάδα (20 & 21 Ιουνίου), τον Πειραιά (27 & 28 Ιουνίου) και την Αιδηψό (4 & 5 Ιουλίου).
 
Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, Μανώλης Παπαμακάριος, εξηγεί για ποιο λόγο αποφασίστηκε εφέτος, να διεξαχθούν σε τέσσερις πόλεις.
 
«Τα τουρνουά 3×3 έχουν γίνει θεσμός. Είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που τα διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, ενώ για πρώτη φορά, θα γίνουν σε τέσσερις πόλεις. Το Ηράκλειο Κρήτης, μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε πλέον ‘’μπασκετούπολη’’, αφού κάθε χρόνο παίρνουν μέρος πάνω από χίλια παιδιά. Εφέτος, θα γίνουν επίσης, στη Γλυφάδα και τον Πειραιά, όπου αναμένουμε ρεκόρ συμμετοχών, αλλά και στην Αιδηψό. Πάρα πολλές ήταν οι πόλεις, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, για να φιλοξενήσουν τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε φέτος να είναι τέσσερα τα τουρνουά. Περιμένουμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να παίξουμε μαζί τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα το διασκεδάσουν όπως κι εμείς», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.
 
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. 
 
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: www.3on3streetball.gr<http://www.3on3basketball.gr/>