Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Τουρνουά 3Χ3: Στις Σέρρες και την Σαντορίνη

Οι Σέρρες φιλοξένησαν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μάιου το τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ. Συνολικά έλαβαν μέρος 960 παιδιά, 768 αγόρια και 192 κορίτσια.

Νικητής στον διαγωνισμό Ελευθέρων βολών ήταν ο Κώστας Σερέκης και στον διαγωνισμό τριπόντων ο Αναστάσιος Σαρρής.

Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Αθλητισμού, Σοφία Μπιτζίδου και τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Γρηγοριάδης.

Η Σαντορίνη φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μάιου το τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ. Συνολικά έλαβαν μέρος 160 παιδιά, 128 αγόρια και 32 κορίτσια.

Νικητές στο διαγωνισμό Ελευθερων Βολών ήταν οι Χαράλαμπος Μουρατίδης (Δημοτικό) και Ανδρέας Δρόσος (Γυμνάσιο – Λύκειο). Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν οι Θοδώρα Τσαβδαρίδου (Δημοτικό) και Βραπι Διαμαντής (Γυμνάσιο – Λυκείου).

Το «παρών» έδωσε η αντιδήμαρχος, Ρούλα Μπελόνια και ο πρόεδρος ΔΑΠΠΟΣ, Λευτέρης Τζούρος, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στους νικητές.

Η AVIS, η SPALDING και η AEGEAN συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.