Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά-ΟΦ Ηρακλείου της 09/05/2015 για την Α2 Ανδρών, θα γίνει στις 15.00, αντί στις 17.00 για συγκοινωνιακούς λόγους.

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΕΣ Κάδμος – Ακαδημία Καλ. Ρεθύμνου της 10/05/2015, για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 156/4-05-2015 Απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ..Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Προμηθέας ΓΣ Χαλ. – ΑΟ Ένωση Ιλίου, για την 26η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος) της 10/05/2015 και ώρας 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου “Μ. Παπαδάκης”, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο “Ν. Πέρκιζας” με την παρουσία 20 θεατών από την κάθε ομάδα, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Kρανιδίου – ΑΓΕ Ζακύνθου, για την 26η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος) της 10/05/2015 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης.

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης στον αγώνα ΑΟ Αγρινίου – Ηρακλής ΑΣ Κοζ. της 10/05/2015 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ Αγρινίου με σκορ 20 – 0.