Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Τουρνουά 3Χ3: Στην Παροικιά και στην Καλλικράτεια

Η Παροικιά Πάρου φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαϊου το τουρνουά 3Χ3. Συνολικά έλαβαν μέρος 216 παιδιά, 180 αγόρια και 36 κορίτσια.

Νικητές στο διαγωνισμό Ελευθερων Βολών ήταν ο Θανάσης Μπάλιος (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος (Γυμνάσιο – Λύκειο). Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Λάσι Αλέσιο (Δημοτικό) και ο Νίκος Μπουραντάς (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο Δήμαρχος κ.Μάρκος Κωβαίος, ο αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Χριστόφορος, ο Πρόεδρος Παροικιάς, Παναγιώτης Ιορδάνης, οι παράγοντες του ΑΟ Πάρου, Αντώνης Λάμπου, Νίκος Γκουρογιάννης, οι προπονητές ΑΟ Πάρου, Θεοδωρος Καζακίδης και Μαρία Τσαντάκη και η Μαρία Περαντινού, Μέλος ΚΔΕΠΑΠ.

Η Καλλικράτεια φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαϊου το τουρνουά 3Χ3. Συνολικά έλαβαν μέρος 192 παιδιά, 160 αγόρια και 32 κορίτσια.

Νικητής στο διαγωνισμό Ελευθερων Βολών ήταν ο Χρήστος Χιλης και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Αλέξανδρος Κασμίρης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο πρόεδρος του ΑΣΕ Κένταυρος, Νίκος Καραμήτσιος και τοπικοί παράγοντες.

Η AVIS, η SPALDING και η AEGEAN συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.