Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

“Μια υπογραφή πολλά χαμόγελα”

Πρωταγωνιστές σε έναν πολύ ξεχωριστό αγώνα ήταν σήμερα η ΕΟΚ και ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Όλοι έδωσαν το “παρών” στο σημαντικό πρότζεκτ “Μια υπογραφή πολλά Χαμόγελα” του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Το πρότζεκτ παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που φιλοξενήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου.

Η Νόπη Ρωμανίδου,επικεφαλής της εταιρίας μάρκετινγκ και επικοινωνγω του προδωσε το παρόπαρόν καθώ περιίας, Ally, η οποία είχε την πρωτοβουλία της ενέργειας αυτής, τόνισε: “Η αγάπη μας για τα παιδιά και η ανάγκη για προσφορά, μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη μεγαλοψυχία του αθλητισμού”, ενώ ο κ. Σιαμάς, εκπρόσωπος του οργανισμού «Το Χαμογελο του Παιδιού”, πρόσθεσε: “Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζεται σε τέτοιες πρωτοβουλίες για την επιβίωσή του».

Την ΕΟΚ εκπροσώπησε ο μάνατζερ της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Κώστας Κώτσης, ο οποίος τόνισε: “Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες για τα παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον”. Ο Κώτσης παρέδωσε μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Στόχος είναι ο κόσμος και οι εταιρείες να στηρίξουν την προσπάθεια του οργανισμού,  αγοράζοντας μπάλες από site της TeamPro, www.teamprostore.gr.

* Τι είναι το πρότζεκτ “Μια υπογραφή πολλά χαμόγελα”; Την απάντηση μας τη δίνει το σχετικό απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου της σημερινής εκδήλωσης: Οι μεγαλύτερες ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Ελλάδας ένωσαν για έναν ιερό σκοπό όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν το μεγαλύτερο χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αγαπημένοι αθλητές υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση μέσα από το eshopτης εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού, TeamPro, www.teamprostore.gr. Το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στηρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειες τους, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος.