Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω συμμετοχής αθλητριών της ομάδας των Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων,

ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – Ολύμπια ΓΣ Λάρισας, για την 21η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (2ος όμιλος) αντί της 29/03/2015 και ώρας 14.00, θα διεξαχθεί στις 28/03 και ώρα 16.00 στο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων.

Λόγω συμμετοχής των αθλητών της ομάδας της Καλλιθέας στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ – ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος) της 29/03/2015 αναβάλλεται και θα ορισθεί εκ νέου λίαν συντόμως όταν θα γνωρίζουμε ποιο σχολείο θα βγει Πρωταθλητής και θα συμμετέχει στην συνέχεια στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Λλόγω ταυτόχρονης διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Εργοτέλης – ΕΣ Κάδμος, για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 05/04/2015 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο.

Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΟΝΑ Ηρόδοτος στον αγώνα ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημ. – ΑΟΝΑ Ηρόδοτος της 29/03/2015 για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημ. με σκορ 20 – 0.

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΣΕ Δούκα– ΑΟ Φάρος Κερ., για την 22η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 29/03/2015 και ώρα 17.00 αντί του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΙΣ, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου (Αγ. Θωμά).