Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων

Ο αγώνας Ηλυσιακός ΑΟ – ΑΕ Δόξα Λευκάδας για την 11η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 4/02/2015 αναβάλλεται λόγω κωλύματος του κλειστού γυμναστηρίου Ιλισίων.

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Ελευθερούπολης – ΑΣ Ιωνικός Νικαίας, για την 16η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (4ος Όμιλος) της 08/02/2015 αντί ώρας 18.00, θα διεξαχθεί ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης.

-Έπειτα από συμφωνία των σωματείων οι αναβληθέντες αγώνες της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) θα διεξαχθούν ως εξής:

Παρασκευή 20/02/2015 και ώρα 17.00 Ιωνικός ΑΣ ΝΦ – ΓΣ Εργοτέλης

Σάββατο 21/02/2015 και ώρα 16.00 ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Ακαδημία Καλ/σης Ρεθύμνου.

-Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Ακαδημία Καλ. Ρεθ. – ΑΣ Αρχαγγέλου Αγ.Θεοδ. για την 19η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος Όμιλος) της 08/03/2015 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελ. Μερκούρη».