Σας ενημερώνουμε ότι, ο αγώνας Hλυσιακός ΑΟ – ΑΕ Δόξα Λευκάδας, για την 11η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 10/01/2015, αναβάλλεται λόγω αναμονής της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού
Αθλητισμού.

-Μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Αρχαγγέλου Αγ. Θεοδ. – Πόλις ΑΣ Καλ., για την 12η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 11/01/2015 αντί ώρας 15.30, θα διεξαχθεί ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Βενετόκλειο.

-Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Εργοτέλης – ΑΣ Αρχαγγέλου Αγ. Θεοδ., για την 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) αντί της 18/01/2015 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στις 17/01/2015 και ώρα 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο.

-Μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Ολυμπιακός Β. – Αθηναϊκός ΑΣ, για την 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 18/01/2015 αντί ώρας 12.00, θα διεξαχθεί ώρα 11.00 στο ΕΑΚ Βόλου.