Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων

– Σύμφωνα με το άρθρο 14 των Ειδικών Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Εθνικών Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών τα γηπεδούχα Σωματεία υποχρεούνται να έχουν Ιατρό κατά την διάρκεια των αγώνων. Καθότι παρατηρήθηκε από αναφορές ότι σε κάποιους αγώνες δεν υπήρχε η παρουσία του Ιατρού, σας διευκρινίζουμε ότι εφόσον δεν υπάρχει η παρουσία του στον αγώνα, αυτός θα ματαιώνεται με υπαιτιότητα του γηπεδούχου Σωματείου και θα κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου Σωματείου.
 
– Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΕ Σουρμένων Ελλ. – ΑΣ ΠΑΟΚ, για την 6η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 09/11/2014 αντί ώρας 14.00, θα διεξαχθεί ώρα 13.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΑΠΧ Αργοναύτες. 
 
– Ο αγώνας ΓΣ Περιστερίου – ΑΣΕ Δούκα, για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 23/11/2014 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» ή Μπουρναζίου (πρώην Ολυμπιακό γήπεδο Πυγμαχίας ή πρώην Μαζαράκης), Βορείου Ηπείρου 20 – 28, Περιστέρι.