Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) ΑΣ Αρχάγγελου – ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/11/2014 και ώρα 15.00.

Ο «κεκλεισμένων θυρών» αγώνας ΓΣ Περιστερίου– ΑΟ Φάρος Κερατσινίου, για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) θα διεξαχθεί στις 12/11/2014 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» ή Μπουρναζίου (πρώην Ολυμπιακό γήπεδο Πυγμαχίας ή πρώην Μαζαράκης), Βορείου Ηπείρου 20 – 28, Περιστέρι.

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο «κεκλεισμένων θυρών» αγώνας ΓΣ Περιστερίου-ΚΟ Χολαργού για την 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 9/11/2014 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» ή Μπουρναζίου (πρώην Ολυμπιακό γήπεδο Πυγμαχίας ή πρώην Μαζαράκης), Βορείου Ηπείρου 20 – 28, Περιστέρι.