Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ–  ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΑΕ  ΣΥΚΕΩΝ, για  την  6η Αγωνιστική  του Πρωταθλήματος  της  Α1’  Εθνικής  Κατηγορίας  Γυναικών  της 09/11/2014 αντί ώρας 12.00,  θα διεξαχθεί ώρα 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

O αγώνας ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ  της  08/11/2014,  για  την  5η  αγωνιστική  της  Α2’  Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, θα τελεσθεί  «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την  υπ΄αριθ.  622/30-10-2014  Απόφαση  του  Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ..Δικαίωμα  εισόδου  στο  γήπεδο  έχουν  συνολικά  τριάντα  (30)άτομα  από  το  κάθε  Σωματείο  και  συγκεκριμένα  οι  Αθλητές,  οι  δύο Προπονητές,  ο  Γιατρός,  ο  Φυσιοθεραπευτής  και  δεκατέσσερα  (14)ακόμη  άτομα,  που  αναγράφονται  σε  ειδική  κατάσταση  (Άρθρο  82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

O αγώνας  ΓΣ  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  –  KO ΧΟΛΑΡΓΟΥ  της  09/11/2014,  για  την  5η  αγωνιστική  της  Β’ Εθνικής κατηγορίας  Ανδρών  (1ος Όμιλος),  θα  τελεσθεί  «κεκλεισμένων των θυρών» μετά  την  υπ΄αριθ.  612/09-05-2014  Απόφαση  του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ..Δικαίωμα  εισόδου  στο  γήπεδο  έχουν  συνολικά  τριάντα  (30)άτομα  από  το  κάθε  Σωματείο  και  συγκεκριμένα  οι  Αθλητές,  οι  δύο Προπονητές,  ο  Γιατρός,  ο  Φυσιοθεραπευτής  και  δεκατέσσερα  (14)ακόμη  άτομα,  που  αναγράφονται  σε  ειδική  κατάσταση  (Άρθρο  82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας  ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ –ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ Π., για την 10η Αγωνιστική του Πρωταθλήματοςbτης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) αντί της 14/12/2014,θα  διεξαχθεί  στις  13/12/2014  και  ώρα  17.00  στο  κλειστό γυμναστήριο ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

O  αγώνας  ΑΟ  ΝΗΑΡ  ΗΣΤ  –  ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  της 09/11/2014,  για  την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  Ανδρών  (1ος Όμιλος),  θα  τελεσθεί  «κεκλεισμένων  των θυρών» μετά  την  υπ΄αριθ.  610/09-05-2014  Απόφαση  του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ..Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8,Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Ο αγώνας  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  ΓΣ  ΧΑΛ.  –  ΕΣΠΕΡΟΣ  ΑΟΠΑ,  για  την  5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος) της 09/11/2014 αντί ώρας 17.00 και του κλ. Γυμναστηρίου Μ.  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,  θα  διεξαχθεί  ώρα  16.30  στο  κλειστό γυμναστήριο ΠΕΥΚΗΣ Β’.