Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Τουρνουά 3Χ3 στη Μάρπησσα και στις Σέρρες

Η Πάρος και οι Σέρρες φιλοξένησαν το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαϊου το τουρνουά 3 με 3 που διοργανώνει η ΕΟΚ.
Το τουρ νουά στις Σέρρες στέφθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και την παρουσία 1120 παιδιών (928 αγόρια, 192 κορίτσια). Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μαυρίδης και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Αθανάσιος Αξαρλής. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, η υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου Σοφία Μπιτζίδου και ο πρόεδρος του ΟΚΑΠΚΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.
Στη Μάρπησσα Πάρου πήραν μέρος 146 παιδιά (116 αγόρια και 30 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion ήταν οι Αντώνης Κολτσάκου (Δημοτικό) και Μαριάνθη Λουκή (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Παντελής Δαβάνι (Δημοτικό) και ο Παντελής Καλακώνας (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές το ΔΣ του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός και η διευθύντρια του Σχολείου Αρχιλόγου Μάρπησσας.
Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.