Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ της 03/05/2014, για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄ αριθ. 594/21-03-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ της 4/05/2014, για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 597/31-03-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ της 4/05/2014, για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 595/31-03-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧ. της 4/05/2014, για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος), θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄ αριθ. 602/14-04-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).