Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Δηλώσεις από την κλήρωση της αγ. περιόδου 2013-14

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Β’ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Αρισ τείδης Γολέμης, δήλωσαν…
Παναγιώτης Τσαγκρώνης: «Μια καινούργια αγωνιστική περίοδος αρχίζει. Εύχομαι πρώτα από όλα υγεία και καλή διαδρομή στις ομάδες μας. Το βασικό μας πρόβλημα ο χρόνος… Θα είναι πολύ δύσκολος από οικονομικής πλευράς, αλλά θα προσπαθήσουμε μαζί να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την υποχρέωση. Θα πρέπει καταλάβουμε πως τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και πως πρέπει να απομακρύνουμε αυτούς έρχονται για να δημιουργήσουν επεισόδια, γιατί διώχνουν και τους υγιείς φιλάθλους. Καλή επιτυχία σε όλους».
Αριστείδης Γολέμης: «Σας καλωσορίζω στο ξεκίνημα μιας καινούργιας χρονιάς. Προβλέπεται δύσκολη λόγω των οικονομικών καταστάσεων, αλλά και πιο όμορφη και πιο ανταγωνιστική από πλευράς άθλησης, σωματείων και παραγόντων. Τα σωματεία ανανεώνονται παρά δυσκολίες και με την βοήθεια της ομοσπονδίας θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Πρέπει να απομακρύνουμε τους ανθρώπους που κάνουν ζημιά αθλητισμό. Πρέπει να στηριχθούμε σε υγιείς φιλάθλους. Έτσι θα έρθουν τα καλό αποτελέσματα… Πρέπει να περνάμε καλά είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε στο γήπεδο. Πάνω από όλα πρέπει να προσελκύσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ . Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχία σε όλους.
Η Εθνική φεύγει την Κυριακή για ένα δύσκολο Ευρωμπάσκετ. Είδατε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και οι αντίπαλοι μας είναι καλοί. Να ευχηθούμε όλοι καλό ταξίδι στην Εθνική και να φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Να ενημερώσω αναφορικά με την απαγόρευση χρήσης των γηπέδων που δεν έχουν άδεια, ότι τελικά το υπουργείο δίνει μια παράταση για όλα τα γήπεδα ως τις 31 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να πείσουμε τους Δήμους να βελτιώσουν κατάσταση στα γήπεδα. Με χίλια βάσανα το καταφέραμε αυτό, γιατί υπήρχε απόλυτη άρνηση από τους αρμόδιους».
Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης έγιναν οι εξής απονομές:
1. Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ
2. Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ: ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ: ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
3. Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
• 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ: ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
• 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ: ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
• 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ: ΜΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
• 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ: ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ
4. Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
5. Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
• ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ: ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
• ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ: ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ