Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Τουρνουά «3 με 3» σε Βαθύ και Νέα Μηχανιώνα

Στο Βαθύ Σάμου και τη Νέα Μηχανιώνα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου το Τουρνουά «3 με 3». Συνολικά συμμετείχαν 320 παιδιά (304 αγόρια και 16 κορίτσια) γεννηθέντα από το 1994 μέχρι το 2001.
Στο Βαθύ Σάμου συμμετείχαν 128 παιδιά (112 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Λιάπης Κωνσταντίνος (Δημοτικό) καθώς και ο Κίννας Παναγιώτης και Καριώτογλου Γεώργιος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Γκαρδιακός Σωτήρης (Δημοτικό) και Βουγαζιάνος Γιάννης (Γυμνάσιο-Λύκειο).
Στη Νέα Μηχανιώνα συμμετείχαν 192 αγόρια. Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Πιτσόκος Φάνης, ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων νικητής ήταν ο Ασμάνης Γιάννης. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Αλεξανδρής Ιωάννης, ο πρόεδρος ΔΗΠΠΑΚΗΘ Τσακμάκας Γιάννης και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου Θερμαϊκού που έκαναν τις απονομές.
Είναι η 17η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες.
Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.