Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Η δεξίωση για την λήξη του 10ου διεθνούς καμπ του Κολινδρού

Δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων στο 10ο διεθνές εκπαιδευτικό καμπ παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου στον χώρο γύρω από την πισίνα, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος.
Το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ Θωμάς Γκέκας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελο Πολύζο που ανέφερε τα εξής:
«Χαίρομαι που συνεχίζεται η παράδοση του καμπ στον Κολινδρό. Αν το 1997 δεν ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η τότε ηγετική ομάδα της ΕΟΚ σήμερα δεν θα ήταν γνωστές οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολινδρού, οι οποίες είναι πάντοτε στην διάθεση της Ομοσπονδίας. Ευχαριστώ τους πρώην Δημάρχους Γιώργο Καλύβα και Θωμά Σολοποτιά που καθιέρωσαν και συνέχισαν το καμπ, που έχει τελικό αποδέκτη τα νιάτα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης».
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης τόνισε: «Ευχαριστούμε την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής για την συμπαράστασή της. Το καμπ του Κολινδρού το γνωρίζει πλέον όλη η Ευρώπη. Είμαστε πάντα συμπαραστάτες σας σε οποιαδήποτε προσπάθεια. Αν υπάρχει ξενοδοχειακή υποδομή στο μέλλον μπορούμε να φέρουμε στην πόλη και μεγαλύτερες διοργανώσεις».
Ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης της ΕΟΚ Κώστας Πολίτης ευχαρίστησε τον Γιώργο Καλύβα για την μεγάλη συμπαράστασή του όλες τις μέρες των αγώνων και του έδωσε μια μπάλα με τις υπογραφές των διακριθέντων στο καμπ και των προπονητών, όπως επίσης και στον βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο. Ο τελευταίος δήλωσε ότι πρέπει να προσεχτεί περισσότερο το αθλητικό κέντρο που είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ και πρώην Δήμαρχος Κολινδρού, Γιώργος Καλύβας τίμησε τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Τσίτσκαρη που ήταν ο συντονιστής και ένας από τους εμπνευστές του πρώτου καμπ, ενώ στην συνέχεια ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στον Παναγιώτη Τσαγκρώνη. Ο τελευταίος με την σειρά του απένειμε αναμνηστικό της ΕΟΚ στον Δήμαρχο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ιερείς του Κολινδρού, ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Νίκος Παπανικολάου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πολυχρονιάδης, η αντιδήμαρχος Αιγινίου Ξανθίππη Βασιλειάδου, ο αντιδήμαρχος Πύδνας Δημήτρης Σιανίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βαγγέλης Λαγδάρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ Δημήτρης Λιόλιος, ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Δοξάκης, Νίκος Τούφας, Ευριπίδης Μελετιάδης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνης Παπαγιαννούλης και Μάρκος Κατσιάνης, ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ Αρης Γραμμενίδης, το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ Νίκος Κελεπούρης, ο πρόεδρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Κολινδρού Αργύρης Θεοδώρου, ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας, οι προπονητές, οι παίκτες και ορισμένοι από τους γονείς τους.