Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Κ. Σλούκας: «Αναζητούμε το καλύτερο»

Ο Κώστας Σλούκας ξεκίνησε λίγο «μουδιασμένος» στην αναμέτρηση, στη δεύτερη συμμετοχή του στην Εθνική Ανδρών, στο δεύτερο ημίχρονο όμως έδειξε το πρόσωπο στο οποίο μας είχε συνηθίσει από τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Με δύο δικές του βολές η Ελλάδα σφράγισε τη νίκη και τη βοήθησε να επιστρέψει από μια μεγάλη σε βάρος της διαφορά.
«Είναι θετικό ότι έχει περάσει η φιλοσοφία των παλιών ότι παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ως το τέλος και αναζητούμε το καλύτερο. Δικαιωθήκαμε στο τέλος κυρίως από την άμυνα και προχωράμε. Η ομάδα θα πρέπει να «δεθεί» περισσότερο και αυτό είναι κάτι που θα γίνει μέσα από τα επόμενα φιλικά. Θα πρέπει να προσθέσουμε κάποιες ακόμη «πινελιές» ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι στο Ευρωμπάσκετ».
Ο Σλούκας δεν στέκεται στη δική του θετική απόδοση, υπογραμμίζοντας ένα ακόμη κομμάτι της φιλοσοφίας που μεταφέρουν οι «παλιοί»: «Έχει περάσει η φιλοσοφία ότι δεν υπάρχει ένας παίκτης που θα κάνει τα πάντα. Ένας ηγέτης. Ένας παίκτης θα «βγει» στο ένα παιχνίδι, κάποιος άλλος στο επόμενο. Όλοι οι παίκτες έχουν κάτι να προσφέρουν στην ομάδα και όλοι θα κάνουν το καλύτερο για να πετύχει. Σε ότι αφορά εμένα αυτό που έχω να πω είναι ότι με βοηθούν όλα τα παιδιά και οι προπονητές να προσαρμοστώ. Και ότι θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».