Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Βλασσόπουλος: «Συνεχής βελτίωση»

Ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βλασσόπουλος . Το ελληνικό συγκρότημα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 21 μέχρι τις 31 Ιουλίου στην Πολωνία.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών. Λάβαμε μέρος σε δύο σημαντικά τουρνουά, ένα στη Γαλλία κι ένα στην Πορταριά και ακολουθεί ένα τουρνουά στην Ιταλία και τα φιλικά με τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη. Μετά από αυτούς τους αγώνες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την τελική δωδεκάδα και στη συνέχεια θα γίνει η πρόβα τζενεράλε με τη Σερβία, προτού αναχωρήσουμε για την Πολωνία», τόνισε ο Γιώργος Βλασσόπουλος.

«Η ομάδα παρουσιάζει συνεχή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μην ξεχνάμε πως τα περισσότερα παιδιά που έχουμε μαζί μας έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και χρειάζονται λίγο χρόνο για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο», πρόσθεσε.

Όσο για τους στόχους της Εθνικής στην τελική φάση της διοργάνωσης, ανέφερε: «Θα μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης απέναντι στην Κροατία και την Πολωνία, που διαθέτουν πολύ δυνατές ομάδες. Είμαστε αισιόδοξοι».