Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Τουρνουά «3 με 3» στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου το Τουρνουά «3 με 3». Συνολικά συμμετείχαν 65 8 παιδιά (592 αγόρια και 96 κορίτσια) γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001.
Νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν οι: Ευγενία Παναγιώτου και Δημήτρης Μπαγέρης (Δημοτικό) και Βασίλης Μπούρης (Γυμνάσιο).
Νικητές στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν οι: Πέτρος Σακελλαράκης (Δημοτικό), Έλλη Καλομιτσίνη και Διονύσης Λαμπρόπουλος (Λύκειο). 
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Γ. Σμυρνιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χ. Ζαμπάθα, Σ. Κουκάκης, Γ. Σαμπράκος, ο σύμβουλος Δημάρχου Φ. Σαββάκης, ο Περιφ. Σύμβουλος Πελοποννήσου Π. Βλασσόπουλος, ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Π. Αλεξόπουλος, το μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Αγίου Δημητρίου Δ. Κανελλόπουλος, ο Ιερέας Γ. Δημογέροντας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Γ. Μαρκόπουλος, ο προπονητής του Αρκαδικού Γ. Σμυρνιώτης και η πρώην διεθνής αθλήτρια Φ. Βολονάκη, οι οποίοι και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του Τουρνουά.
Το παρών έδωσαν ο Γ. Κουτραφούρης (μέλος ΔΣ ΕΟΚ και Πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), ο Χρήστος Δαμούρας (γ.γ. ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ).
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.